Nutrició en diferents etapes de la vida

Preparació nutricional en l’embaràs:

Si estàs pensant en quedar-te embarassada, és l’hora de començar a preparar el cos per un dels reptes més importants i, al mateix temps, més especials de la teva vida.

La nutrició que portem afectarà de manera directa al nostre futur embaràs i per tant al nostre fill.

A més d’explicar-te quins són els nutrients essencials perquè el procés de l’embaràs sigui el més idoni possible, t’ajudarem a entendre els canvis que et van succeint a nivell hormonal i perquè aquests afecten a les teves preferències o aversions enfront determinats aliments.

Lactància:

En moltes ocasions, la lactància és un moment de trànsit i és especialment important per a la vinculació afectiva entre la mare i el seu nadó.

És cert que ja sigui perquè és el nostre primer fill i estem angoixades perquè és un món nou o bé perquè tenim més fills i ens costa trobar temps, deixem la nostra alimentació una mica de banda i ens endinsem en una espècie de caos alimentari.

Nosaltres t’ajudem que en aquest moment tan especial de la teva vida estiguis el millor possible, Recorda: “ell busca la tranquil·litat en el teus ulls i els teus ulls reflecteixen el teu benestar”.

Adolescència:

L’adolescència és un moment crucial pel que fa a l’alimentació. És molt important tenir en compte els requeriments nutricionals dels nostres fills però, a més, hem de vetllar perquè la seva relació amb els aliments sigui al més adequada possible.

De vegades volem que mengin “el que toca” sense tenir en compte molts factors:

  • Hi ha alguna alteració de la conducta alimentària?
  • Mengem tots igual o hi ha diferents plats a taula?
  • El moment dels àpats són tranquils i amens?
  • A casa nostra hi ha hagut problemes de sobrepès?

Nosaltres us ajudem a millorar aquesta relació “alimentació-família” i a què pugueu gaudir d’aquests moments tots junts.


¿VOLS CONCERTAR UNA CITA? DEIXA LES TEVES DADES I ET TRUCAREM