Benvinguts a la web de Montse Paüls

Avui és un dia molt especial per mi perquè és l’inici d’una nova etapa en la meva vida i en la meva feina.
La gent que em coneix i la que tinc la sort de poder tractar (que, en certa manera són els que m’han ensenyat la meva professió tal i com ara la sento i la visc), em diuen que quant els explico alguna cosa i quant parlo ho faig amb molta passió i que es nota que m’agrada el que faig.

Doncs…..és cert, m’encanta el que faig, però el que realment m’agrada és veure com les vostres cares van canviant dia a dia, com al dir-vos adéu marxeu amb un somriure (de vegades em costa una mica poder-lo veure, però al final ho aconseguim) això és el que realment em fa sentir bé.

Un dia, vaig llegir no sé on i tampoc he pogut esbrinar qui és l’autor però em va fascinar:

“No va a teràpia qui té problemes, tots en tenim de problemes…va a teràpia qui vol
solucionar-los”

Amb això no vull dir que no hi hagi ningú que estigui bé, perquè no és cert. Tampoc us estic dient que jo tingui la capacitat d’ajudar-vos a solucionar tots els vostres problemes (si és que en teniu), ja m’agradaria….a mi aquesta frase em fa pensar més aviat en què tots podem arribar a aconseguir un equilibri (dins del nostre propi desequilibri, està clar). Aquest equilibri engloba moltes coses: la nostra alimentació, les hores que descansem, el com vivim la nostra sexualitat, les relacions socials, la capacitat que tenim de “poder” estar en silenci amb nosaltres mateixos, el com ens sentim de necessaris pels que ens envolten….etc.

La meva feina consisteix en ajudar-vos a trobar la primera peça del trencaclosques i a partir d’aquí amb les vostres ganes i la meva ajuda (i la d’altres professionals, si és precís), aconseguir muntar un altre cop aquest meravellós trencaclosques que algun dia i per algun motiu es va trencar.

Share

Comments

  1. Enhorabona per la web. M’encanta! I sobretot, sort en aquesta nova etapa. No crec que et calgui, pero no esta de mes. Petons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *